Föregående bild
Nästa bild

Balkonginglasning Göteborg

Behåll känslan av sommar även under Göteborgs blåsiga höstdagar.

För många i Göteborg är livet på balkongen begränsad till årets varmare dagar, men egentligen är den till för att njuta av året runt! På en inglasad balkong kan man umgås ute fast hemma även när västkustvindarna är på sitt värsta humör. Det är en mysig känsla att krypa upp i utemöbeln med en filt och lyssna till regnet som faller utanför, när man har en glasridå som skyddar mot dropparna. Komplettera med en terrassvärmare, inred med kuddar och filtar och odla lite vintervänliga plantor. Tänk vilken frihetskänsla det är att ha ett rum med Göteborgs vackra stad som utsikt oavsett årstid.

Från handskisser i Sockerbruket till industriellt hantverk och modern design

Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet i Gamla Sockerbruket i Göteborg redan år 1979. Vi har gått från 2 personer som drev hela företaget, från handskissade räcken till produktion och montage, till att utvecklas som en stark arbetsgivare. Idag är vi ca 60 anställda i en högt digitaliserad process från ritandet till en toppmodern maskinpark i produktion och levererar räcken och inglasningar från Malmö i söder till Kiruna i norr.

100% återvinningsbara
standardprodukter

Medlemmar i Balkongföreningen

Balkongföreningen är en erkänd kvalitetsstämpel inom branschen och arbetar för en hög tillverkningskvalitet hos medlemsföretagen, från projektering och konstruktion till montering på plats. Vi som medlemmar förbinder oss att följa Balkongföreningens anvisningar för att leverera säkra balkonger av hög teknisk säkerhet. Samtliga Alnovas balkongsystem har genomgått tester för tung stöt för att försäkra sig om att vi erbjuder trygga och säkra produkter.Titta efter BFQ-märket och läs mer på Balkongföreningens hemsida

Varför Alnova?

Det är viktigt att du känner dig trygg med dina val, vågar ställa frågor och blir nöjd med din nya inglasning.

Service & Garantier

Här kan du läsa om vår garanti, få svar på vanliga frågor och boka service.

Frågor & Svar BRF

Här finns svar på de vanligaste frågorna vi får från våra Bostadsrättsföreningar.

Besök vårt kontor och snacka om balkonginglasning i Göteborg

Välkommen att boka ett besök på vårt kontor i Göteborg – Orrekulla Industrigata 61, 425 36 Hisings Kärra.

Begär offert

Här kan du räkna ut ett ungefärligt pris för din balkonginglasning i Göteborg.

Kontakta Alnova

Vi finns här för dig! Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.

Referenser i Göteborg