Föregående bild
Nästa bild

Varför Alnova?

Vid din sida från idé till genomfört projekt

För att garantera ett så bra slutresultat som möjligt är Alnova delaktiga och hjälper dig som kund genom hela byggprocessen, från de första trevande frågorna fram till utförd slutbesiktning. Vår personal bistår aktivt med stöd, tips och råd så att du känner dig trygg hela vägen. Som helhetsleverantör har vi full kontroll över samtliga moment och kan därför lämna generösa garantier på de system som levereras samt erbjuda olika former av finansieringslösningar.

Fyrahundra projekt per år

I vår fabrik vid huvudkontoret i Göteborg utför vi årligen runt 400 projekt. Vi arbetar ihop med flera av landets största byggbolag och har drygt 70 % återkommande kunder. Flera av våra produkter går att montera utan ställning vilket tillsammans med egen tillverkning och montörer inhouse skapar kortare byggtid och lägre kostnader.

Helhetsleverantör av balkongdelar

Vi har levererat räcken och inglasningar i över 40 år och har egen produktion dörr i dörr med den övriga verksamheten i Göteborg. Förutom ett brett standardsortiment jobbar vårt team dagligen med att designa och konstruera nya räckeslösningar som följer våra kunders önskemål. Att ha vår tillverkning lokalt inom Sveriges gränser förkortar led- och leveranstider för dig som kund!

Lång erfarenhet och hög kvalitet i kombination med starka ägare gör oss till en trygg och stabil samarbetspartner. 

Hur fungerar det?

Steg för steg

1

Kontakta en av våra säljare

2

Säljaren hjälper er att välja rätt produkt och lösning

3

Ni signerar ett köpeavtal

4

Våra projektledare kommer ut och mäter in balkongen

5

Våra konstruktörer ritar upp era produkter och sen beställs material

6

Vår produktionsavdelning tillverkar er beställning

7

Våra montörer kommer ut och monterar era produkter

8

Färdigt! Nu kan ni njuta av er balkong!

Medlemmar i Balkongföreningen

Vi är sedan länge medlemmar i Balkongföreningen, som är en erkänd kvalitetsstämpel inom byggbranschen. Den försäkrar att vi följer samtliga riktlinjer från Boverkets byggregler och övriga krav från myndigheter. Detta är en trygghet vi är stolta över att ge till dig som kund hos oss.

Personlig kontakt

När du beställer av oss tilldelas du en projektledare som kan garantera alla ovanstående kvaliteter som Alnova står för. Detta blir din kontaktperson under projektets gång som kommer göra sitt yttersta för att bistå med stöd, tips och råd samt ge svar på de frågor som kan dyka upp under resans gång.

Inför inmätning och montage

Det finns två moment då Alnova kommer behöva tillträde till din balkong. Det första tillfället är när vår projektledare gör en inmätning av balkongen. Det andra är när våra montörer kommer för att installera din inglasning. Inför båda momenten är det viktigt att ytorna på balkongen är rena och undanstädade, så att det inte hindrar oss i vårt arbete.