Föregående bild
Nästa bild

Balkonginglasning Stockholm

Behåll känslan av sommar även under Stockholms kyliga höstdagar

För många i Stockholm är livet på balkongen begränsad till årets varmare dagar men egentligen är den till för att njuta av året runt! På en inglasad balkong kan man umgås ute fast hemma även när hösten sveper in över huvudstanden. Det är ganska mysigt att krypa upp i utemöbeln med en filt och lyssna till regnet som faller utanför, när man har en glasridå som skyddar mot dropparna. Komplettera med en terrassvärmare, inred med kuddar och filtar och odla lite vintervänliga plantor. Tänk vilken frihetskänsla det är att ha ett rum med Stockholms siluett som utsikt oavsett årstid.

Från handskisser i Sockerbruket till industriellt hantverk och modern design

Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet i Gamla Sockerbruket i Göteborg redan år 1979. Vi har gått från 2 personer som drev hela företaget, från handskissade räcken till produktion och montage, till att utvecklas som en stark arbetsgivare. Idag är vi ca 60 anställda i en högt digitaliserad process från ritandet till en toppmodern maskinpark i produktion och levererar räcken och inglasningar inte bara i Stockholm utan i hela sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

100% återvinningsbara
standardprodukter

Medlemmar i Balkongföreningen

Balkongföreningen är en erkänd kvalitetsstämpel inom branschen och arbetar för en hög tillverkningskvalitet hos medlemsföretagen, från projekteringen och konstruktionen till monteringen på plats. Vi som medlemmar förbinder oss att följa Balkongföreningen anvisningar för att leverera säkra balkonger av hög teknisk säkerhet. Samtliga Alnovas balkongsystem har genomgått tester för tung stöt för att försäkra sig om att vi erbjuder trygga och säkra produkter. Titta efter BFQ-märket och läs mer på Balkongföreningens hemsida.

Varför Alnova?

Det är viktigt att du känner dig trygg med dina val, vågar ställa frågor och blir nöjd med din nya inglasning.

Service och garantier

Här kan du läsa om vår garanti, få svar på vanliga frågor och boka service.

Frågor och svar BRF

Här finns svar på de vanligaste frågorna vi får från våra Bostadsrättsföreningar.

Besök vårt kontor och snacka om balkonginglasning i Stockholm

Välkommen att boka ett besök hos vår säljare Emil Lundberg på Prästgårdsgränd 1A i Älvsjö.

Begär offert på inglasning

Klicka på Begär offert nedan och fyll i dina uppgifter så kommer en av våra experter på inglasningar att kontakta dig.

Kontakta Alnova

Vi finns här för dig! Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.

Referenser i Stockholm