BIM

Här välkomnar vi arkitekter, konstruktörer, beställare och allt branschfolk som kan tänkas ha nytta av mer teknisk information kring våra produkter.

AutoCAD och Revit-modeller

I vår fabrik vid huvudkontoret i Göteborg utför vi årligen runt 800 projekt. Vi arbetar ihop med flera av landets största byggbolag och har drygt 70 % återkommande kunder. Flera av våra produkter går att montera utan ställning vilket tillsammans med egen tillverkning och montörer inhouse skapar kortare byggtid och lägre kostnader.

Vi erbjuder kostnadsfritt BIM- och CAD-modeller av Alnovas balkongräcken, inglasningar och skärmar för arkitekter och konstruktörer. Från ProdLib kan du ladda ner Alnovas produkter i Revit och AutoCAD.

Du som ProdLib-användare kan enkelt placera produkterna direkt i ditt projekt. Biblioteket samlar vårt standardsortiment på ett ställe och håller all information organiserad och uppdaterad. Du kan anpassa produkterna gällande storlek, färger och andra designval för att passa in i just ditt projekt.

ProdLib-biblioteket kan du använda i programvaran som en plugin eller som en egen applikation. Att ladda ner och använda ProdLib är kostnadsfritt och enkelt.

Här kan du ladda ner Alnovas BIM och CAD-modeller:  www.prodlib.com/alnova

Så här installerar och använder du ProdLib:

  1. Ladda ner och installera ProdLib på prodlib.com/alnova (till höger på sidan)
  2. Öppna användargränssnittet för Alnova direkt från Revit.
  3. Gör ditt produktval på sidan och ladda in valda objekt i ditt projekt
    Mer detaljerade instruktioner om installation och användande av ProdLib hittar du här: prodlib.com/downloads/ProdLib_usersmanual.pdf