Karriär

Jobba på Alnova

På Alnova Balkongsystem AB är vi idag över 60 medarbetare som alla jobbar efter värdeorden entreprenörsanda och arbetsglädje. Vi är, efter över 40 år i branschen, väletablerade och behöver fylla på med ytterligare talanger med en stark drivkraft och som vill utvecklas med oss.

Lediga tjänster

Då vi är ett växande företag söker vi ständigt nya medarbetare att utöka vårt gäng med. Tjänster vi ser ett ökat behov av framöver är: Projektledare, CAD-ritare och säljare. Inom dessa arbetsområden söker vi folk kontinuerligt, så tveka inte att skicka in en intresseanmälan till jobb@alnova.se. Vi tar gladeligen emot alla intresseanmälningar och ser gärna en variation mellan juniora och seniora sökande.

Lediga tjänster

Senior cad-konstruktör

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Som Senior konstruktör i vårt CAD-team kommer du att projektera och skapa produktionsunderlag i Revit och AutoCAD samt leda projekt från konstruktion till leverans. Du kommer vara med och utveckla vårt sortiment, göra beräkningar och hjälpa våra säljare med konstruktionslösningar.
Senior-CAD sökes

Glas- och metallmontör

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker en ny utemontör som kan förstärka upp vår organisation.
Du kommer jobba med montage av i huvudsak balkonginglasningar och balkongräcken samt jobba med service och underhåll av dessa produkter. Det är ett fritt och utmanade jobb där du med tiden kommer ha ett stort eget ansvar.
Utemontör sökes

Projektledare Bygg

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

I rollen som projektledare får du en viktig uppgift att bidra direkt till företagets utveckling och fortsatta lönsamhet. Du kommer att tillhöra ett projektteam där du ansvarar för helheten i ett antal entreprenader, från erhållet uppdrag till färdigt montage. I det dagliga arbetet kommer du ha täta kontakter med konstruktion, produktion och externa byggentreprenörer.
Projektledare sökes

Junior cad-konstruktör

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Som Junior-konstruktör i vårt CAD-team kommer du att arbeta med att projektera och skapa produktionsunderlag i Revit och AutoCAD. Vårt produktsortiment består i huvudsak av balkongräcken, inglasningar, skärmar och tak. Då varje projekt är unikt och ofta behöver anpassas efter olika förutsättningar behöver du vara flexibel, uppfinningsrik och ha en visuell förmåga.
Junior-CAD sökes

Spontanansökan

Säljare

Våra vassa säljare har erfarenhet inom bygg, konstruktion eller fastighet. De är lagspelare med positiv energi, social kompetens och stort kundfokus. De håller en hög aktivitetsnivå för att krossa uppsatta försäljnings- och resultatmål. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

Cad-ritare

Våra CAD-ritare är skarpa på att hitta optimala lösningar för varje enskilt projekt. De är bekväma med att arbeta i ett högt tempo mot satt tidsplan. De är drivna och strukturerade med fokus på noggrannhet och tydlighet. De skapar tillverkningsritningar i Revit och AutoCAD. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

ProjekTledare

Våra projektledare har erfarenhet från bygg- och entreprenadindustrin, de flesta med byggteknisk utbildning. De är initiativtagare med driv och strukturerade problemlösare. De har koll på varje millimeter av projekten och är mästare på att kommunicera både inom teamet och externt. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!