Karriär

Jobba på Alnova

På Alnova Balkongsystem AB är vi idag över 60 medarbetare som alla jobbar efter värdeorden entreprenörsanda och arbetsglädje. Vi är, efter över 40 år i branschen, väletablerade och behöver fylla på med ytterligare talanger med en stark drivkraft och som vill utvecklas med oss.

Lediga tjänster

Då vi är ett växande företag söker vi ständigt nya medarbetare att utöka vårt gäng med. Tjänster vi ser ett ökat behov av framöver är: Projektledare, CAD-ritare och säljare. Inom dessa arbetsområden söker vi folk kontinuerligt, så tveka inte att skicka in en intresseanmälan till jobb@alnova.se. Vi tar gladeligen emot alla intresseanmälningar och ser gärna en variation mellan juniora och seniora sökande.

Lediga tjänster

Just nu finns ingen ledig tjänst

Men du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan. Scrolla nedåt och läs mer om våra olika områden nedan.
Spontanansökan

Spontanansökan

Säljare

Våra vassa säljare har erfarenhet inom bygg, konstruktion eller fastighet. De är lagspelare med positiv energi, social kompetens och stort kundfokus. De håller en hög aktivitetsnivå för att krossa uppsatta försäljnings- och resultatmål. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

CAD-ritare

Våra CAD-ritare är skarpa på att hitta optimala lösningar för varje enskilt projekt. De är bekväma med att arbeta i ett högt tempo mot satt tidsplan. De är drivna och strukturerade med fokus på noggrannhet och tydlighet. De skapar tillverkningsritningar i Revit och AutoCAD. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

Projektledare

Våra projektledare har erfarenhet från bygg- och entreprenadindustrin, de flesta med byggteknisk utbildning. De är initiativtagare med driv och strukturerade problemlösare. De har koll på varje millimeter av projekten och är mästare på att kommunicera både inom teamet och externt. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

Montörer

Våra montörer är händiga, noggranna och har god arbetsmoral. De har hög social kompetens och förstår vikten av att vårda kundrelationer då mötet med kund ofta sker i deras hem. De är drivna på egen hand lika väl som i team. De är mästare på att montera vårt marknadsledande inglasningssystem, räcken, tak och skärmar. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

Service

Vår servicepersonal jobbar med kunden i fokus. De jobbar för att kunden ska uppleva en god servicenivå, med trevligt bemötande, kunskap och engagemang. De tror på en alert och nåbar service som löser problem så fort de kan. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!

Produktion

Våra hjältar i produktion är kreativa, lösningsbegåvade och händiga. De är noggranna och har en fingertopps-känsla för kvalitet och hantverk. De har erfarenhet från byggbranschen och har kunskaper inom ritningsläsning. Passar din personlighet in i vårt team? Skicka din intresseanmälan idag!