Plisségardiner & Tätningslister

Det är detaljerna som gör din inglasning komplett

För att skapa en yta att trivas och njuta av är möblering av din balkong ett första steg. Inred med vädertåliga möbler och skapa trivsel med hjälp av kuddar, filtar, lyktor och växter.

För att få njuta fullt ut rekommenderar vi våra populära plisségardiner som ger dig full kontroll på ljusinsläppet för att skapa olika ljussättning i din oas.

Har du en inglasning i serien Clear, dvs en ramfri inglasning, där vinden kan leta sig in mellan glasen är vintertätlister ett smart val. Nu har du en inglasad balkong som sätter guldkant på tillvaron!

Plisségardiner

Den sista pusselbiten till din inglasning

Gardinerna ger ett stabilt skydd mot solens starka strålar och bidrar till en lägre temperatur under högsommarens värmebölja. De är dessutom ett praktiskt insynsskydd från grannar och förbipasserande. De specialtillverkas unikt till just din inglasning för att passa perfekt.

Ladda ner vårt produktblad för mer detaljerad information.

Plisségardin - Låg täthet

Transparent tyg (Alnova rekommenderar)

Ett perfekt val för den som vill erhålla ett effektivt skydd mot solljus och värme, men samtidigt släppa igenom det naturliga ljuset. Vår mest populära gardin.

Plisségardin - Hög täthet

Mindre transparent tyg

Valet för den som vill ha det absolut effektivaste skyddet mot solljus, värme och insyn. Släpper igenom mindre ljus på grund av sin begränsade transparens.

Tätningslister

H-profil. Art.nr: 209

Förbättrad täthet på ramfria inglasningar

Vid önskemål om förbättrad täthet på ramfria inglasningssystem kan man komplettera med transparenta vintertätningslister. De ger ett ökat skydd mot regn och rusk, och är i princip omärkbara på avstånd på grund av sin genomskinlighet. H-profilen sätts mot ena glassidan och överlappar sedan den andra, så att den lilla glipan mellan glasen täcks. De påverkar inte inglasningens funktion och är enkla att fästa själv om man skulle beställa dem i efterhand.

Listerna är förbrukningsmaterial som ej omfattas av normal garanti. Livslängden påverkas av väderförhållanden, solstrålning, värme och kyla samt handhavande.

Listerna finns att köpa direkt på vårt huvudkontor på Orrekulla Industrigata 61 i Hisings Kärra, Göteborg, där betalning sker via Swish. Bor du inte i närheten är du välkommen att kontakta vår växel för att beställa listerna den vägen.